Argan olie 60 ml.

100 % ren arganolie uden silicone og alkohol. Giver dit hår fugt, næring og masser af glans. Påfør olien sådan: 2-4 dråber i nyvasket håndklæde tørt hår eller put et har dråber i din hårkur og lad virke minimum 10 min. Olien er fra Thailand, hvor olien er produceret.

69 DKK

OSMO Violet Toningspray

VIOLET TONINGSSPRAY TIL BLONDT HÅR Silverising Violet Protect & Tone Styler fra OSMO er en violet spray, der fjerner uønskede gule toner fra håret.

79 DKK

OSMO Violet Hårmaske

VIOLET HÅRKUR TIL BLONDT HÅR OSMO Silverising Violet Mask er en violet hårkur, der tilfører fugt og pleje til håret uden at skade hårfarven. Masken fjerner samtidig uønskede gule toner fra håret, så det efterlades køligt, blødt og glansfuldt.

79 DKK

OSMO Curl Fluid

OSMO Curl Fluid er en definerende creme, der giver krøllerne en flot facon. Cremen tilfører en fantastisk glans til håret samt efterlader krøllerne elastiske og frizzfrie.

79 DKK

OSMO Thermal Defense Heat Protector

OSMO Thermal Defense Heat Protector er en effektiv spray, der beskytter håret imod skader fra varmestyling så som glattejern, krøllejern og føntørring.

79 DKK

OSMO Deep moisturising Repair spray

Deep Moisturising repair spray fra OSMO er en styrkende og fugtgivende spraybalsam, der plejer håret i dybden.

79 DKK

OSMO Extreme Volume Shampoo og conditioner

VOLUMENGIVENDE SHAMPOO OG CONDITIONER 1000 ml. Extreme Volume Duo fra OSMO er en letvægts shampoo og conditioner, der skånsomt renser håret samt tilfører masser af volumen og fugt.

249 DKK

OSMO - Silver shampoo & Conditioner

VIOLET SHAMPOO & CONDITIONER TIL BLONDT HÅR 1000 ml. Renser nænsomt håret uden at skade hårfarven. Shampooen fjerner samtidig uønskede gule toner fra håret, så det efterlades smukt, køligt og glansfuldt. Silverising Shampoo og conditioner er velegnet til affarvet, hvidt, gråt eller blondt hår samt hår med blonde highlights.

249 DKK

OSMO Shine duo shampoo & condetioner

Hemmeligheden til skinnende hår er en sund hovedbund og blandingen af ​​cedertræ og rosmarin i Osmos Blinding Shine-formel er fokuseret på netop det. Det renser og genopliver med et slutresultat, der simpelthen er smukt og skinnende.

249 DKK