CK lipbalm

Lipbalm fra Calvin Klein. Fugtgivende læbebalsam, som plejer læberne og giver dem lidt farve. Jo mørkere farve du vælger jo mere farve afgiver den.

39 DKK

3 pak vipper

Vipper som giver en masse af volume. Nemme at påføre og kan genbruges.

69 DKK

Brow kit

Super fedt bryn kit Med primer - en lys brun - mørkebrun - sort. Så alle kan få glæde af den. Den sorte kan også bruges som liner, meget naturligt og super nemt sæt.

79 DKK

Beautyblender Pure White

Beautyblender Pure White er specielt udviklet til en sensitiv hud. Fordele: •Uden hjørner og kanter •Giver en fejlfri påføring •Kan komme ind i alle kroge og hjørner af ansigtet •Absorberer ikke produkterne •Latex-fri

99 DKK

Beautyblender Pro Black

Beautyblender Pro Black er den første makeupsvamp, som er helt uden kanter og hjørner. Fordele: •Uden hjørner og kanter •Giver en fejlfri makeup-påføring •Kan komme ind i alle kroge og hjørner af ansigtet •Absorberer ikke produkterne •Latex-fri

99 DKK

Øreringe

Smukke tråd øreringe. De er nikkelfri og lette. De måler ca. 8 cm i længden og 4 cm brede.

79 DKK

Øreringe

Tråd øreringe i creme og guld. De måler 8 x 4,5 cm. Øreringene er nikkelfri.

79 DKK

Øreringe

Tråd øreringe i guldtråd og guld. De måler 8 x 4,5 cm. Øreringene er nikkelfri.

79 DKK

Neglepen - hvid tip

Træt af gule eller kedelige negle? Med denne pen kan du male under dine negle og gøre dem smukke hvide. Dvs. en nem måde af få en smuk manicure, bare smør pennen under neglene og vupti de er hvide.

29 DKK

Consealer Light - Anti blemish

En lækker lille concealer til urenheder, som er antibakteriel, giver fugter så urenhederne ikke ser tørre ud. Fåes i 2 farver lys eller medium. Denne er lys

39 DKK

Consealer Medium - Anti blemish

En lækker lille concealer til urenheder, som er antibakteriel, giver fugter så urenhederne ikke ser tørre ud. Fåes i 2 farver lys eller medium. Denne er medium

39 DKK

Gel Liner Waterproof

Aldrig har en liner været så nem. Gel liner i sort som er vandfast, nem at smøre på og holder hele dagen.

49 DKK

Colour Correcting powder

Har du tendens til rødmet hud? Denne primer mindsker røde undertoner i huden og efterlader huden silkeagtig og ensartet. Børst på med en kaki børste efter foundation eller på bar hud efter creme.

69 DKK

Setting Spray

Spray and prime så nemt er det. Spray dennne lille skønhed på efter du har lagt din makeup og din hud vil syne mere ensartet og udglattet. 2 sprøjt er rigeligt.

69 DKK

Shade & Swap - penselrenser

Bruger du øjenskygge - så er dette et must have. Pensel din øjenskygge på og swipe din pensel frem og tilbage i denne shade & swap og din pensel kan bruges til en ny farve. Så smart og nemt.

59 DKK

Bronzing powder pearls

Mangler din hud glød eller synes du sommeren er længe undervejs? Så se her - lækre pudder bronzing perler, med let shimmer. Har brune, lyse og fersken nuancer. Passer til alle. Er ikke for mørk eller for lys.

79 DKK